Vår frukt 

Vår frukt handsorteras så att vi kan garantera absolut prima kvalitet. Fruktkorgarna innehåller bananer, två sorters äpplen och päron. Vi fyller även på med frukt efter säsong: apelsiner, clementiner, nektariner, persikor, plommon, kiwi eller vindruvor. Minst fem olika sorters frukt finns alltid i din fruktkorg. Vi erbjuder både konventionell och ekologisk odlad frukt.
 För att leverera ekologisk frukt ska man ha ett certifikat. Vi har givetvis ett sådant så ni kan tryggt anlita oss för er ekologiska leverans

Leverans 

Måndagar och onsdagar levererar vi fruktkorgar i Östersund-, Frösö-, Lugnvik och Torvallaområdet. En nyhet är att vi på måndagar levererar till Ås, Krokom och Brunflo 
Vi ställer korgen där du vill ha den och tar den tomma med oss hem igen. Det ska vara enkelt att vara kund hos oss.

Hur mycket frukt går det åt?

Om ni har tänkt er att varje person får 1 frukt om dagen så motsvarar det ca 0,8 kg per person och vecka. Märker ni att någon sort blir kvar i korgen hör av er till oss så packar vi om eller ändrar storlek så att det passar er arbetsplats.      Vi vill förstås att den beställda frukten äts upp, både för er skull och för miljön. 

Nöjd kund garanti

Givetvis ska ni som kund vara nöjda med oss och vår frukt. Men skulle det vara något som ni inte är nöjda med så hör av er omgående så hittar vi tillsammans en bra lösning.  

Kort avtalstid

Saker kan hända och hos oss sitter ni inte fast i några långa avtalstider. Vi har en uppsägningstid på 2 veckor. 
 Tillfälliga uppehåll och andra ändringar bör meddelas senast onsdag veckan före leverans. 

Tillvalssortiment

Tillsammans med fruktkorgen tar vi gärna med oss mjölk, dryck, skafferivaror och godis. Vi hjälper även till med smakfulla gåvor, både frukt och delikatesskorgar.